Ja, denne her satte en ekstra spiss på middagen. Denne agurksalaten kan minne litt om potetsalat, men istedenfor den myke og litt tunge poteten får du en sprø, grønn og saftig agurkopplevelse. Allsidig tilbehør som kan brukes til mye forskjellige retter. Vi bruker den gjerne til laks, men denne passer fint til grillmat, stekt kjøtt, reker og koteletter og mye annet. Prøv. Og du – fikk du også lyst på potetsalat nå? Ikke fortvil, jeg har noen gode oppskrifter på det også!
PRØV OGSÅ MINE ANDRE SALATER
Du trenger:
- 1 stor agurk, kuttet i skiver eller terninger
- ¼ rødløk, kuttet i tynne skiver
- 4 ss rømme
- 4 ss majones
- En bunt dill, finhakket
- 1 ts hvitvinseddik (eller vanlig hvit eddik)
- ¼ ts hvitløkspulver
- ¼ ts salt
- ¼ ts pepper
Slik gjør du
1. Kutt opp løken, agurken og dillen.
2. Bland majones, rømme, salt, pepper og hvitløkskrydder i en stor bolle
3. Ha løk, agurk og dill oppi rømmemixen og bland godt.
4. Smak og se om du synes det smaker nok. Tilsett mer salt, pepper, hvitløkspulver eller eddik om du vil ha mer smak.
5. Kan spises umiddelbart, men la gjerne stå i kjøleskapet en times tid før servering om du har tid, så setter smakene seg enda bedre sammen
Oppskriften baserer seg på en oppskrift fra https://www.aheadofthyme.com