Agurksalat

Ferdig middag på et fat der agurksalaten spiller hovedrollen. Her er det laks og andre grønnsaker i bakgrunnen. Veldig fristende. Du får lyst til å lage denne salaten av dette bildet!
Sprøtt, friskt og deilig tilbehør til middag! Passer ekstra godt til stekt, bakt eller grillet kjøtt og fisk. Nammis!

Ja, denne her satte en ekstra spiss på middagen. Denne agurksalaten kan minne litt om potetsalat, men istedenfor den myke og litt tunge poteten får du en sprø, grønn og saftig agurkopplevelse. Allsidig tilbehør som kan brukes til mye forskjellige retter. Vi bruker den gjerne til laks, men denne passer fint til grillmat, stekt kjøtt, reker og koteletter og mye annet. Prøv. Og du – fikk du også lyst på potetsalat nå? Ikke fortvil, jeg har noen gode oppskrifter på det også!

PRØV OGSÅ MINE ANDRE SALATER

Du trenger:

  • 1 stor agurk, kuttet i skiver eller terninger
  • ¼ rødløk, kuttet i tynne skiver
  • 4 ss rømme
  • 4 ss majones
  • En bunt dill, finhakket
  • 1 ts hvitvinseddik (eller vanlig hvit eddik)
  • ¼ ts hvitløkspulver
  • ¼ ts salt
  • ¼ ts pepper

 

Slik gjør du

1. Kutt opp løken, agurken og dillen.

2. Bland majones, rømme, salt, pepper og hvitløkskrydder i en stor bolle

3. Ha løk, agurk og dill oppi rømmemixen og bland godt.

4. Smak og se om du synes det smaker nok. Tilsett mer salt, pepper, hvitløkspulver eller eddik om du vil ha mer smak.

5. Kan spises umiddelbart, men la gjerne stå i kjøleskapet en times tid før servering om du har tid, så setter smakene seg enda bedre sammen

 

Oppskriften baserer seg på en oppskrift fra https://www.aheadofthyme.com

 

Nærbilde av agurksalat
Agurken og løken er frisk, sprø og saftig og rømmedressingen rundt gir en super smak! Veldig godt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.