Åhduhendelse, dette var snaddergrillings! Grillet biff med asiatisk grillmarinade burde stå på menyen for alle grillelskere denne sommeren! Saftig og smaksrikt biffkjøtt med en deilig asiatisk marinade som tar biffen til nye høyder! En marinade som fremhever kjøttet uten å dominere måltidet fullstendig. Helt nydelig! Bare…. prøv!
PRØV OGSÅ MINE ANDRE GRILLOPPSKRIFTER
Du trenger:
Til fire personer (200 gram per pers)
- Juicen fra en halv appelsin (2 ½ ss appelsinjuice)
- 2 ss brunt sukker
- 2 ss riseddik
- 1 ½ ss soyasaus
- 1 ss chilipasta eller 1 ts tabascosaus
- 1 ss fish sauce
- 2 fedd hvitløk
- Cirka 800 gram biff i skiver (helst romtemperert og tørket av)
Slik gjør du:
1. Pisk sammen alle marinadeingrediensene i en bolle eller en forseglbar pose.
2. Ha kjøttet oppi marinaden, og la ligge og marinere minst femten minutter. Gjerne lengre.
3. Varm grillen til medium – kjempevarmt.
4. Spray litt olje på grillen, og stek biffen i fire minutter på hver side, da skal den være cirka 60 – 65 grader, og da er den perfekt rosa herlig medium stekt i midten.
5. La biffen hvile i cirka fem minutter og så er det bare til å spise.
Vil du heller steke biffen i pannen? Her er mine beste steketips!