Asiatisk brokkoli

Asiatisk brokkoli - tilbehør til oksekjøtt
Deilig asiatisk brokkoli er flott tilbehør til oksekjøtt som oksestek eller biff. Setter en ekstra spiss på måltidet.

Lørdag kveld igjen? Biff igjen? Lei av pomfri og bernaisen? Søndag igjen? Oksestek igjen? Rosenkål igjen? Ikke fortvil! Det er en ny okseskjøtt-sheriff i byen: Asiatisk brokkoli! Brokkoli lett wokket sammen med kraft og hvitløk og soyasaus gjør maten til en fest!

 

SJEKK UT VÅRE ANDRE ASIATISKE OPPSKRIFTER


Du trenger:

Til to personer

  • 1 ts sukker
  • 1 ½ ts maizenna
  • 1 dl kyllingkraft (Jeg bruker buljongterning eller sånne ferdige kraftklumper fra butikken)
  • 2 ss soyasaus
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 ss olje
  • En brokkoli, delt opp i små blomster

 

Slik gjør du:

1 Bland sukker, maizenna, kraft og soyasaus og bland godt. Sett til side.

2. Ha olje i pannen og sett på sterk varme. Stek hvitløk og brokkoli mens du rører energisk i 2 min

3. Tilsett vesken og stek videre i to min (eller til sausen tykner til).

Én kommentar til “Asiatisk brokkoli

  1. Tilbaketråkk: Nammis.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.