Lørdag kveld igjen? Biff igjen? Lei av pomfri og bernaisen? Søndag igjen? Oksestek igjen? Rosenkål igjen? Ikke fortvil! Det er en ny okseskjøtt-sheriff i byen: Asiatisk brokkoli! Brokkoli lett wokket sammen med kraft og hvitløk og soyasaus gjør maten til en fest!
SJEKK UT VÅRE ANDRE ASIATISKE OPPSKRIFTER
Du trenger:
Til to personer
- 1 ts sukker
- 1 ½ ts maizenna
- 1 dl kyllingkraft (Jeg bruker buljongterning eller sånne ferdige kraftklumper fra butikken)
- 2 ss soyasaus
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 2 ss olje
- En brokkoli, delt opp i små blomster
Slik gjør du:
1 Bland sukker, maizenna, kraft og soyasaus og bland godt. Sett til side.
2. Ha olje i pannen og sett på sterk varme. Stek hvitløk og brokkoli mens du rører energisk i 2 min
3. Tilsett vesken og stek videre i to min (eller til sausen tykner til).
Én kommentar til “Asiatisk brokkoli”