Trenger man virkelig en egen BBQ-saus til svinekjøtt? Kan man ikke bare bruke den samme på alt? Joda, BBQ-saus kan oftest brukes på det meste. Men noen oppskrifter passer bare så supertgodt til enkelte typer kjøtt. Og dette er en sånn en. Kan brukes som marinade, som grillsaus, som tilbehør eller dipsaus på det aller meste, men funker helt sinnsykt godt på svinekjøtt! Anbefales!
PRØV OGSÅ MINE ANDRE BBQ-SAUSER
Du trenger:
Gir cirka 2 ½ dl bbq-saus
- 2 ts olivenolje
- ½ gulløk, finhakket
- 1 fedd hvitløk, most
- 8 ss eplesidereddik
- 8 ss vann
- 8 ss ketsjup
- 8 ss brunt sukkker
- 2 ss mørk sirup
- 2 ss sennep
- 1 ss Worcestershire Sauce
- 2 ts chilipulver
Slik gjør du:
1. Stek løk og hvitløk i olje i 5 min til alt er gyllent.
2. Ha så i resten av ingrediensene og kok opp.
3. Småkok i 25 minutter.