Big Mac er et prominent medlem av verdenssamfunneets kongefamilie innen hamburgere. Både til hverdags og på utenlandsferier kan den velkjente smaken virkelig redde dagen. Mange har fått lyst til å prøve å kopiere den gode burgeropplevelsen hjemme på sitt eget kjøkken – Det finnes nok mange veier til Rom – men her er vårt forslag.
SJEKK UT VÅRE BESTE BURGER-OPPSKRIFTER
Du trenger:
- Hamburgerbrød (Mine oppskrifter her).
- Til denne burgeren bruker jeg Doble hamburgerbrød.
- Løk, finkuttet
- Salat, finkuttet I strimler
- Ost
- Sylteagurk
- To små, tynne hamburgere per burger
Til dressingen
- 110 gram majones
- 2 ss fransk dressing
- 1 ss agurkmiks
- ½ ts sennep
- 1 ts eddik
- 1 ts sukker
- ½ ts hvitløkspulver
- ½ ts løkpulver
- ½ ts paprikapulver
Slik gjør du:
1. Bland alle dressing-ingrediensene og rør godt!
2. Kutt opp hamburgerbrødene slik at du har to bunner og en topp.
3. Ha dressing, løk og salat på begge bunnene
4. Ha ost på den nederste bunnen og to sylteagurker på den øverste
5. Stek kjøttet og ha oppå hver bunn
6. Plasser bunnene slik at de står oppå hverandre, og ha toppen på toppen. Serveres med brus, milkshake og pommes frittes.
Én kommentar til “«Big mac»”