Cajunkrydder

Cajunkrydder
En skikkelig snadderkrydderhaug: Perfekt til stekt laks og kylling. Nammis!

En herlig miks av folk og kulturer og mattradisjoner samlet seg i Louisiana i USA og har siden 1700-tallet smeltet sammen under Cajun-navnet innen språk, musikk og ikke minst på matfronten. Som som en spydspiss av denne matkulturen har de gitt oss denne krydderblandingen: Den deilige, enkle, småsterke smaken som kjennetegner cajunmaten er helt herlig og fortreffelig. Dette krydderet kan du bruke på det meste av stekt, grillet eller ovnsbakt mat. Spesielt digg på laks og kylling!

PRØV OGSÅ MINE ANDRE KRYDDERBLANDINGER

 

Du trenger:

  • 1 ss paprikapulver
  • 1 ts salt
  • 1 ts løkpulver
  • 1 ss hvitløkspulver
  • 1 ss kajennepepper
  • 34 ss hvitt pepper
  • 34 ss svart pepper
  • 12 ss timian
  • 12 ss pizzakrydder

 

Slik gjør du:

1. Bland alle ingrediensene i cajunkrydderet sammen i en pose eller en boks.

2. Rist godt

3. Lagre mørkt og lufttett.

Én kommentar til “Cajunkrydder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.