Coleslaw med vårløk og koriander

Coleslaw med vårløk og koriander
En luftig og lett coleslaw med deilig koriandersmak. Nammis!

Coleslaw er utrolig godt som tilbehør til middager som grillmat, biff, fiskekaker, koldtbord, fiskekakeburgere og julemiddager. Dessverre blir coleslawene ofte ødelagt av at de nærmest svømmer i overflødig majones. Sånn er det ikke med denne oppskriften. Her er rømme-majonesen bare et tynt lag rundt alle de gode smakene. En lett, ukomplisert coleslaw med distinkt urtesmak. Denne burde du prøve!

PRØV OGSÅ MINE ANDRE COLESLAW-OPPSKRIFTER

 

 

Du trenger:

  • 1 lite/medium hode med hodekål (350 gram), finsnittet (eller en annen kål om du foretrekker)
  • 2 vårløk
  • ½ bunt med fersk koriander, finhakket
  • 4 ss (40 gram) lettrømme
  • 4 ss (40 gram) majones
  • 2 ts sukker
  • Juicen fra 1 lime
  • ¼ ts salt
  • ½ ts pepper

 

Slik gjør du:

1. Finsnitt kålen i så tynne strimler du kan.

2. Hakk vårløken i tynne skiver.

3. Grovhakk korianderen, og bland sammen med kålen og løken.

4. Bland rømme, majones, sukker, lime, salt og pepper godt i en annens skål.

5. Bland så grønnsakene forsiktig med rømme-majones-blandingen, til alt er dekket med et lite lag majones.

6 La hvile i kjøleskapet minst en time før den skal spises

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.