Coleslaw

 

Hovedingrediensene i denne coleslawen består av kål, gulrot, eple.
En lett syrlig, frisk og knasende sprø coleslaw. Nammis!

Denne coleslawen er et flott middagstilbehør som passer til en rekke retter. Særlig god er den til grillmat. Men det gjør seg også utmerket til fiskekaker, eller som topping på en fiskekakeburger. Den er ganske mager, så denne kan nytes, selv av de som prøver å passe vekten.

 Prøv coleslawen som tilbehør på en fiskekakeburger

Du trenger:

Nok til fire porsjoner (90 kcal per porsjon)

  • 150 gram kål
  • ½ gulrot
  • ½ grønt syrlig eple
  • 1 finhakket sylteagurk
  • 40 gram majones (Jeg bruker lettmajones)
  • 40 gram creme fraishe
  • ½ ss sitronsaft
  • ¼ ts sukker (3-4 gram)
  • ½ ss HP-sauce

 

 

Slik gjør du:

1. Kutt alt du kan så fint du kan

2, Tilsett alt i en bolle

3. Bland godt

 

2 kommentarer til “Coleslaw

  1. Tilbaketråkk: Ukens matblogger: Nammis

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.