Creamed corn

Creamed corn
En delig skål med, varmt, kremet, småsterkt middagstilbehør. Kan brukes til alt fra grillmat til søndagssteken. Nammis!

 

Creamed corn: Denne amerikanske klassikeren kommer i like mange varianter som vi hjemme har familieoppskrifter på lapuskaus. Kremet ost eller fløte? Eller bare mais? Blendet til purè eller chuncky? Vegetarisk eller med bacon? Det er bare å se for seg familiekonfliktene som kommer av slike saker! De fleste virker nok å være enige om at man trenger smør, maiskorn og chili. Denne versjonen går for kremost i tillegg.

PRØV OGSÅ MINE ANDRE OPPSKRIFTER PÅ MIDDAGSTILBEHØR

 

Du trenger:

  • 230 gram kremost (jeg bruker den blå naturell fra Tine – du velger selv)
  • 60 gram smør
  • 300 gram maiskorn
  • 150 gram revet cheddarost
  • 4 ss finhakket chilier/jallapenos/haboneros, finhakket  (jeg er pingle og tok bort frøene, du velger selv)

 

Slik gjør du:

1. Smelt smøret og kremost i en kjele til det ligner litt på rømmegrøt.

2. Bland inn resten av ingrediensene.

3. La så småputre i 10 minutter til blandingen er varm og fyldig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *