
Dette er en dressing som kom inn i mitt liv sammen med en gjeng biffsmørbrød. For en fest det var! Men dressingen passer ikke bare til biffsmørbrød. Bruk den under kjøttpålegg, til grillmat eller reker. Eller ha litt til pommes fritten. Hver dressingporsjon er ikke så stor, for det skal ikke så mye til før denne dressingen setter akkurat det perfekte preget på måltidet. Dette er ikke en sånn dressing som skal dekke tallerkenen. Med en teskje eller to ligger dressingen litt i bakgrunnen og tar måltidet til nye høyder. Utrolig godt!
PRØV OGSÅ MINE ANDRE DRESSINGER
Du trenger
- 1 dl majones (jeg foretrekker Hellmanns til denne, men du velger hva du vil)
- 2 ss sweet chili saus
- 2 ss sylteagurk
- 2 sjalottløk
- 2 ss fersk persille
Slik gjør du
1. Finhakk sylteagurken, løken og persille.
2. Bland alle ingrediensene i en bolle
3. Kan serveres med én gang, men blir enda bedre om den får stå i kjøleskapet noen timer og godgjøre seg.