Dressing til fiskekaker

Dressing til fiskekaker
Frisk, fyldig og spennende saus med masse gode smaker. Passer supert til fiskekaker men kan også brukes til både kjøtt, kylling og fisk.

Dressing til fiskekaker (og egentlig alt av fisk, kjøtt og kylling som er stekt eller grillet). Fiskekaker er bra basic hverdagsmat. Enkelt, godt, mettende og sunt (særlig hvis du lager dem selv). Fiskekaker er lett å variere. De kan brukes til burger, varmes i brun saus og serveres med spagetti, ris eller potetstappe. Og med denne sausen har vi fått enda et smaksrikt tilbehør til fiskekaker. En deilig sennepsinspirert dressing som gir dybde, fylde og smak. Ble prøvd og godkjent av både store og små i familien.

Prøv også våre andre dressinger

 

Du trenger

  • ½ beger (1 ½ dl) lettrømme
  • 2 ss ravigottesaus (noen butikker selger det som sennepssaus)
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss tørket persille – kan erstattes av 3 ss finhakket fersk
  • En klype salt
  • En klype pepper

 

TIPS: Prøv gjerne å bytte ut rømmen med noe magrere som creme fraishe om du vil

 

Slik gjør du

1. Ha alle ingrediensene i en bolle.

2. Rør godt

3. Dersom du har tid kan dressingen stå og godgjøre seg i kjøleskapet noen timer (gjerne til og med over natten). Da setter smakene seg bedre.

4. Er holdbar like lenge som en åpnet boks med rømme er det (lagres kjølig og lufttett innerst i kjøleskapet).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.