Eventyrkrem til fastelavnsbollene

Eventyrkrem til fastelavnsbollene
Lyst på litt variasjon til fastelavensbollene? Prøv dette her! Garantert nammis!

Fastelavnsboller er blant mine favorittboller. Og det er fordi man kan leke seg litt med fyllet. Selvsagt spiser man den tradisjonelle først med krem og syltetøy. Men såååå begynner moroa! I dag handler det om en lystig kombo av skogsbæryoghurt, kremfløte, sjokolade og frivillig banan. Det blir supergodt. Du må nesten bare prøve!

OG HER ER OPPSKRIFTEN PÅ FASTELAVNSBOLLENE

Du trenger

  • 3 dl kremfløte, kald
  • 2 ts sukker
  • 1 boks skogsbæryoghurt (500 gram)
  • 2 bananer, i skiver (kan sløyfes om du ikke vil ha)
  • 200 gram ren sjokolade (for eksempel melkesjokolade eller kokesjokolade)

 Pyntes med: melis og sjokolade

TIPS! Sett gjerne bollen som du skal piske kremen i inn i kjøleskapet en halvtime først, så at alt er så kaldt som mulig.

Slik gjør du:

1. Ha kremfløten og sukker i en bolle og pisk til kremen er god og luftig, men ikke så lenge at den blir stivpisket.

2. Vend inn skogsbæryoghurten. Gjør det forsiktig, slik at det blir mest mulig luft igjen i kremen.

3. Bruk en kjøkkenkniv og skrap av flak av sjokoladen. Det kan lett bli litt kliss og rot, så mitt tips er å ha en kjøkkenklut lett tilgjengelig.

4. Del bollene i to, og ha eventyrkrem, riflet sjokolade og banan i midten.

5. Sett toppen på, strø over med et lett melisdryss og mer riflet sjokolade.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.