Fastelavnsbolle med godterikrem

Fastelavnsbolle med Roxkrem
Fastelavnsbolle med deilig godterismak! Nammis!

– Jeg har lyst på Roxkrem til fastelavensbollene i år.
– Roxkrem? Hva er det for noe?

Jo, Rox er den rosa utgaven av Fox (sitron) og Nox (lakris) som smaker sitrongress og bringebær. Poenget er ikke nødvendigvis at det er Rox, poenget er å få en krem som smaker godteri. Jeg vurdert også Drumstick Squashies, Gomp og knatter og alt mulig innen Haribo-universet – og har tenkt å prøve dem også i årene som kommer. Men Rox var en veldig fin start.  Dette er oppskriften til fyllet – oppskriften på selve bollene finner du her.

PRØV OGSÅ MINE ANDRE IDEER TIL FASTELAVNSBOLLER

Du trenger:

  • Boller (min oppskrift her)
  • 3 dl kremfløte
  • cirka 150 gram Rox
  • Noen ekstra biter til pynt

 

Slik gjør du:

1. Legg godteriet i en kjele sammen med kremfløten.

2. Ha på medium varme og la godteriet smelte inn i fløten. Rør innimellom.

3. Rør godt når alt er smeltet, og sett fløten i kjøleskapet til den er kald. Den kan gjerne stå over natten.

4. Rør litt i den kalde fløten, og ha den  i en bolle (som også gjerne kan være kald) og pisk fløten til krem. Du bestemmer selv hvor tykk du ønsker den.

5. Ha krem i midten av bollene og pynt gjerne, for eksempel med litt ekstra krem og litt hakket godteri.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.