Tror du fastelavensboller bare trenger å være krem, syltetøy og melis? Åh nei, fastelavn er en glitrende anledning for å legge på det lille ekstra – og hvorfor ikke slå litt med en fastelavnsbolle med litt snaks i kremen? Det er kjempelett og kjempegodt: Rykende fersk bolle, søt og salt snakskrem, frisk jordbærsmak og knaskende smashbiter på toppen. Anbefales veldig! Dette er oppskriften til fyllet – oppskriften på selve bollene finner du her
PRØV OGSÅ MINE ANDRE IDEER TIL FASTELAVNSBOLLER
Du trenger:
- Boller (min oppskrift her)
- 3 dl kremfløte
- 200 gram Smash (en pose)
- 3 modne jordbær
Du kan selvsagt bytte jordbæret om du heller vil ha noe annet.
Slik gjør du:
1. Finhakk smashsjokoladen. Mitt tips er å ha alt i en brødpose og knuse det med en kjevle. (Hvis du bruker kjøkkenmaskinen kan det hende at sjokoladen smelter litt, da sprer jeg det finhakkede smashpulveret utover i en form og lar det tørke litt før jeg går videre.)
2 Sett av 50 gram av smashen til pynt senere.
2 Det er fint om fløten, sjokoladen og bollen du skal piske i er ordentlig kald før du begynner, da får du finest krem.
3 Bland fløte og finhakket smash og pisk fløten til den er krem som er så tykk som du vil ha den. I dette tilfellet valgte jeg å ha den ganske tykk. Det ble godt, men du velger selv.
4 Skjær bollene i to og ha tykke jordbærskiver og en god dose smashkrem i midten. Pyntes med litt ekstra krem på toppen og strø over med et raust lag med den smashen som du ikke hadde i kremen.