Fastelavnsbolle med Smashkrem

Fastelavnsbolle med Smashkrem
Fastelavnsbolle med søt, salt og deilig smashsmak! Nammis!

Tror du fastelavensboller bare trenger å være krem, syltetøy og melis? Åh nei, fastelavn er en glitrende anledning for å legge på det lille ekstra – og hvorfor ikke slå litt med en fastelavnsbolle med litt snaks i kremen? Det er kjempelett og kjempegodt:  Rykende fersk bolle, søt og salt snakskrem, frisk jordbærsmak og knaskende smashbiter på toppen. Anbefales veldig! Dette er oppskriften til fyllet – oppskriften på selve bollene finner du her

PRØV OGSÅ MINE ANDRE IDEER TIL FASTELAVNSBOLLER

Du trenger:

 

Du kan selvsagt bytte jordbæret om du heller vil ha noe annet.

 

Slik gjør du:

1. Finhakk smashsjokoladen. Mitt tips er å ha alt i en brødpose og knuse det med en kjevle. (Hvis du bruker kjøkkenmaskinen kan det hende at sjokoladen smelter litt, da sprer jeg det finhakkede smashpulveret utover i en form og lar det tørke litt før jeg går videre.)

2 Sett av 50 gram av smashen til pynt senere.

2 Det er fint om fløten, sjokoladen og bollen du skal piske i er ordentlig kald før du begynner, da får du finest krem.

3 Bland fløte og finhakket smash og pisk fløten til den er krem som er så tykk som du vil ha den. I dette tilfellet valgte jeg å ha den ganske tykk. Det ble godt, men du velger selv.

4 Skjær bollene i to og ha tykke jordbærskiver og en god dose smashkrem i midten. Pyntes med litt ekstra krem på toppen og strø over med et raust lag med den smashen som du ikke hadde i kremen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.