
Grillsesongen er lang, og det er viktig med en dyp verkøtykasse med stor variasjon innen hva du griller, hva du marinerer det i og hva du har til. Da kommer denne rømmebaserte sausen hendig inn. Den er enkel, frisk og veldig god og kan brukes til det meste du griller, enten det er fisk, fugl eller kjøtt. Du kan bruke den som dressing til hele kjøttstykker eller som dip til småstykker. Nammis!
SJEKK UT VÅRE ANDRE GRILLOPPSKRIFTER
Du trenger:
- 3 dl lettrømme
- 2 ss majones
- En liten bunt gressløk, finhakket
- 6 vårløk, i tynne skiver
Slik gjør du:
1. Skyll gressløken og rist godt av den. Finhakk løken
2. Skyll vårløken og kutt av bunnen og toppen. Hakk dem i tynne skiver
3. Bland vårløk, gressløk, rømmen og majonesen i en bolle og rør godt slik at alt blir én jevn masse.
4. Du kan spise den med en gang, men den blir ennå bedre om den får noen timer eller en natt i kjøleskapet først.
Én kommentar til “Grilldressing med gressløk”