Grilldressing med rømme og chili

Grilldressing med rømme og chili
En frisk grilldressing med rømme og et lite kick av chili. Nammis!

Jeg kaller denne dressingen for grilldressing, men den kunne like gjerne hett burgerdressing eller kjøttdressing. Den passer nemlig utrolig godt til mat som er stekt, enten det er et marinert stykke nakkekotelett, fiskeburger, hamburger, snitsler, / eller biff. Dette er et lekkert og lett innslag på tallerkenen med en frisk smak av rømme, litt kremet majones og et deilig hint av chili. Anbefales på det sterkeste til neste grillings!

Prøv også våre andre dressinger

Du trenger

  • 1 dl lettrømme
  • 1 ss majones
  • 1 ss sweet chili sauce

 

TIPS! Variere gjerne litt hva du har i dressingen. Kanskje creme fraishe er bedre enn rømme? Eller prøv en annen majones enn den du pleier? Og har du bare tacosaus og ikke sweet chili sauce? Vær modig og ta sjansen! Fortell gjerne om din favorittvarsjon i kommentarfeltet.

 

Slik gjør du

1. Bland alt i en bolle og rør godt.

2. La gjerne stå i kjøleskapet noen timer for at smakene skal sette seg ennå bedre.

3. Lag resten av middagen og spis med dressing.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.