Jeg var litt bekymret for at sennepen skulle bli for dominerende for burgeropplevelsen, men det hadde jeg ingen grunn til. «Dækart’n suse» så godt dette var. Denne stod veldig godt til en god gammeldags cheseburger og gjorde måltidet perfekt. Denne bare må du prøve!
PRØV OGSÅ MINE ANDRE BURGEROPPSKRIFTER
Du trenger:
- 4 ss majones
- 4 ss ketsjup
- 4 ss sennep
- 2 hvitløksfedd, most
- 2 ts hvitvinseddik
- 1/8 ts kajennepepper
- 1/8 ts paprikapulver
- 1/8 ts pepper
OBS! Resultatet her avhenger jo av hvilken sennep du bruker. Jo mer aggressiv sennepen er, jo mer aggressiv blir dressingen. Jeg brukte Iduns «sterk», som er ganske mild, og det ble perfekt. Hvis du er usikker, kan du jo begynne med å ha litt mindre sennep i først og så smake deg frem til ditt perfeksjonsnivå.
Slik gjør du:
1. Ha alle ingrediensene i en bolle.
2. Bland godt.
3. Kan brukes umiddelbart, men la gjerne stå i kjøleskapet noen timer (eller over natten) slik at smakene setter seg enda bedre.
Én kommentar til “Hamburgerdressing med sennep”