Her er en diskret liten krydderblanding jeg gjerne bruker på burgerne når jeg føler at burgeren trenger et lite puff, For eksempel hvis jeg burgerkjøttet i selv er ganske enkelt og ikke har så mye smakspreg eller når jeg bare lager burger av ren kjøttdeig. Krydderet tilfører litt smak og spenning, men ikke så mye at det blir for dominerende.
PRØV OGSÅ MINE ANDRE BURGEROPPSKRIFTER
Du trenger:
- 1 ts salt
- ½ ts svart pepper
- 1 ss paprikapulver
- 1 ss løkpulver
- 2 ts hvitløkspulver
Slik gjør du
1. Ha alle ingrediensene i en bolle og bland godt.
2. Krydre burgerkjøttet på begge sider før du begynner å steke dem.
3. Hvis du har noe krydder til overs, så holder det seg lenge hvis du lagrer det i en lufttett boks.
Basert på en oppskrift jeg fant på bestbeefrecipes.com
Én kommentar til “Hamburgerkrydder”