Det er så gøy når man finner gull der man egentlig bare var på jakt etter gråstein. Målet var å heve en fiskemiddag fra lett bedrøvelig litt litt mer førnøyelig, men så ble det bare skikkelig fornøyelig. Jeg brukte torskefileter, men du kan nok bruke den hvite fisken du foretrekker. Skikkelig digg blir det uansett.
PRØV OGSÅ MINE ANDRE FISKEMIDDAGER
Du trenger
Til fire
- 5 ss naturell yoghurt
- 2 ½ ss tandoori curry paste
- 1 lime eller sitron (saften fra en)
- 450 gram filet av hvit fisk, skjært i små biter (jeg bruker torsk)
Serveres med ris, raita og salat
Slik gjør du:
1. Bland marinadeingrediensene i en skål.
2. Dekk fisken med marinaden, og la hvile 15 – 30 minutter.
3. Varm en panne godt med litt olje.
4. Rist av overflødig marinade av hvert stykke.
5. Stek på god varme i 2 min på hver side.
Én kommentar til “Indiske fiskepinner”