Julewraps med kalkun

Wrapsene kan lages kvelden før og lagres i kjøleskap.
Julelefse wrappet tett rundt nystekt kalkunfilet med waldorfsalat og grønnsaker. Skikkelig ålreit julemat!

Skal du på førjulsshopping og vil ha med niste? Eller kanskje du skal på juleforeldremøte i barnehagen? Eller kanskje du er på jakt etter en måte å bruke rester etter julemiddagen? Da kan du prøve deg på julewraps.  Denne varianten med med kalkun, waldorfsalat og grønnkål gjør klassisk julemat  til ny med en liten vri!

Prøv våre andre juleoppskrifter også

 

Du trenger:

  • Potetlefser
  • Waldorfsalat (Jeg har jukset og kjøpt en ferdiglaget kvalitetspotetsalat fra butikken)
  • Chilikrydder
  • Kalkunfilet (Jeg gikk for en pose med rå, ferdigfryste – det ble veldig godt)
  • Grønnkål
  • Salt og pepper

 

Slik gjør du:

  1. Krydre kalkunfileten raust med salt, pepper og chilikrydder.
  2. Stek dem i ovnen etter anvisning på pakningen.
  3. La fileten hvile i minst fem minutter etter den har kommet ut av ovnen. Kutt den så opp i tynne strimler.
  4. Smør et lag med waldorfsalat på lefsen
  5. Fordele kalkunfileten utover.
  6. Krydre med finhakket grønnkål.
  7. Rull sammen lefsen til en tett wrap. Kutt opp i små biter på cirka 10 – 15 centimetre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.