
Skal du på førjulsshopping og vil ha med niste? Eller kanskje du skal på juleforeldremøte i barnehagen? Eller kanskje du er på jakt etter en måte å bruke rester etter julemiddagen? Da kan du prøve deg på julewraps. Denne varianten med med kalkun, waldorfsalat og grønnkål gjør klassisk julemat til ny med en liten vri!
Prøv våre andre juleoppskrifter også
Du trenger:
- Potetlefser
- Waldorfsalat (Jeg har jukset og kjøpt en ferdiglaget kvalitetspotetsalat fra butikken)
- Chilikrydder
- Kalkunfilet (Jeg gikk for en pose med rå, ferdigfryste – det ble veldig godt)
- Grønnkål
- Salt og pepper
Slik gjør du:
- Krydre kalkunfileten raust med salt, pepper og chilikrydder.
- Stek dem i ovnen etter anvisning på pakningen.
- La fileten hvile i minst fem minutter etter den har kommet ut av ovnen. Kutt den så opp i tynne strimler.
- Smør et lag med waldorfsalat på lefsen
- Fordele kalkunfileten utover.
- Krydre med finhakket grønnkål.
- Rull sammen lefsen til en tett wrap. Kutt opp i små biter på cirka 10 – 15 centimetre.