Julewraps med medisterkaker

Wrapsene kan lages kvelden før og lagres i kjøleskap.
Julelefse wrappet tett rundt de nystekte medisterkakene. Min favorittjulewraps! Skikkelig gode!

Vil du vise svigermor at det ikke bare er hun som kan lage mat i familien? Eller er du blitt budt på spleise-julebord i vennegjengen? Eller kanskje du har lyst på noe julegodt til kveldsmat en kveld. Da kan du prøve deg på julewraps!  Denne varianten er min favoritt, med hjemmelagde medisterkaker og rødkål. Klassisk julemat med litt ny vri!

 

Prøv våre andre juleoppskrifter også

 

Du trenger:

  • Potetlefser
  • Sennep
  • Rødkål
    Medisterkakene:
  • 500 gr medisterdeig
  • 1 ½ ts salt
  • 2 ½ ss potetmel
  • ½ ts pepper
  • ¼ ts malt muskat
  • ¼ ts malt ingefær
  • 2 ½ dl melk
  • Smør til steking

Slik gjør du:

  1. Begynn med å lage medisterkakene. Sørg for at alle ingrediensene er (like) kalde
  2. Bland sammen medisterdeig og salt. Bland godt, og la gjerne stå i ti minutter.
  3. Spe inn melken (litt og litt) mens du rørrer.
  4. Tilsett potetmel og krydder og bland godt.
  5. Bruk to t-skjeier for å lage små medisterkaker. Stek i smør et par minutter til de er gjennomstekte.
  6. Så går vi over til å sette sammen wrapsene.
  7. Brett lefsen utover og smør et lag med sennep på lefsen. Ha på medisterkakene. Krydre med rødlkål-remser
  8. Rull sammen lefsen til en tett wrap. Kutt opp i små biter – cirka 10 – 15 centimetre i lengde.

Én kommentar til “Julewraps med medisterkaker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.