Skal du ha julelunsj med jobben? Eller noen venner innom på førjulskvelds? Eller kanskje du skal ha koldtbord til julebordet? Da kan du prøve deg på julewraps med spekemat og potetsalat. Julewraps er en velsmakende og enkel måte å servere julemat i porsjonsstørrelse til mange gjester samtidig. Wrapsene kan lages mange timer i forveien og kan spises både med og uten bestikk.
Prøv våre andre juleoppskrifter også
Du trenger:
- Potetefser
- Potetsalat (Jeg har jukset og kjøpt en ferdiglaget kvalitetspotetsalat fra butikken)
- Fenalår i skiver (eller annet spekepålegg som du liker)
- 1 gulrot
- 100 gram kålerabi
- Pepper
Slik gjør du:
- Smør et lag med potetsalat på lefsen
- Bruk rivjern og riv gulrot og kålrabi. Ha så mye du ønsker på potetsalaten. Krydre med pepper.
- Legg et lag med spekepålegg på toppen.
- Rull sammen lefsen til en tett wrap. Kutt opp i passende porsjonsstykker, cirka 10 – 15 centimeter