Julewraps med spekemat

 Wrapsene kan lages kvelden før og lagres i kjøleskap.
Julelefser wrappet rundt godt fenalår og potetsalat. Nammis!

Skal du ha julelunsj med jobben? Eller noen venner innom på førjulskvelds? Eller kanskje du skal ha koldtbord til julebordet? Da kan du prøve deg på julewraps med spekemat og potetsalat. Julewraps er en velsmakende og enkel måte å servere julemat i porsjonsstørrelse til mange gjester samtidig. Wrapsene kan lages mange timer i forveien og kan spises både med og uten bestikk.

 

Prøv våre andre juleoppskrifter også

 

Du trenger:

  • Potetefser
  • Potetsalat (Jeg har jukset og kjøpt en ferdiglaget kvalitetspotetsalat fra butikken)
  • Fenalår i skiver (eller annet spekepålegg som du liker)
  • 1 gulrot
  • 100 gram kålerabi
  • Pepper

Slik gjør du:

  1. Smør et lag med potetsalat på lefsen
  2. Bruk rivjern og riv gulrot og kålrabi. Ha så mye du ønsker på potetsalaten. Krydre med pepper.
  3. Legg et lag med spekepålegg på toppen.
  4. Rull sammen lefsen til en tett wrap. Kutt opp i passende porsjonsstykker, cirka 10 – 15 centimeter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.