Kakefrosting med sjokoladesmak

Den tradisjonelle kokospynten hører med.
En deilig og søt kakefrosting med sjokoladesmak. Nammis!

SJOKOLADEKAKE: Når det gjelder sjokoladekaker, vet jeg at mange liker glassuren best. Selv er jeg en kakebunn-entusiast, men dersom frostingen hjelper det lite med god bunn. Tja, nei. Det hjelper en del for å være ærlig. Poenget mitt er: Kakefrosting er viktig på en kake, og her er en god oppskrift.

Se også vår oppskrift på sjokoladekake i langpanne

Du trenger:

Til en langpanne

  • 200 gr margarin
  • 1 plate mørk kokesjokolade
  • 350 gr melis
  • 1 egg
  • 2 ts vaniljesukker
  • 2 ss kokt kaffe
  • Pynt: Revet kokos

Tips: Denne frostingen er ganske lys. Dersom du ønsker en mørkere, mer «syndig» frosting, kan du tilsette kakaopulver,

Slik gjør du:

1. Bland melis og vaniljesukker.

2. Kutt opp kokesjokoladen i små biter.

3. Smelt margarinen på medium varme, ta gryten av platen, og rør inn sjokoladebitene.

4. Ha smørblandingen i melisblandingen sammen med kaffen og bland sammen

5. Rør inn ett egg. Dersom røren virker å være for løs, kan du tilsette litt mer melis.

6. Spre så toppingen over jevnt utover kaken, og strø over revet kokos.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.