Ketsjup

Ketsjup
Med hjemmelaget ketsjup blir du helten på neste grillfest!

PØLSEFEST PÅ NAMMIS.NO: Selvsagt til pølsefesten, men hjemmelaget ketsjup gir en helt ny opplevelse av alle måltidene du vanligvis har ketsjup til. Deilig variasjon til den vanlige kjøpeketsjupen. Dette er også enkel å variere ytterlige. Legg til litt chili eller noe krydder du liker. Her kan man ha det mye moro!

Du trenger:

  • 1 boks  hele hermetiske tomater (Kjøp de dyreste du finner. De må være flådde)
  • 1 sjalottløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 ss tomatpuré
  • 4 ss brunt sukker
  • 2-4 ss rødvinseddik
  • salt, pepper

 

Slik gjør du:

1. Hakk opp løken, og stek den på medium varme med litt olje til den er gylden og myk. 

2. Finhakk hvitløken og bland med tomatpureen. Ha i stekepannen og stek 1 minutt til

3. Ha oppi tomatene og sukkeret

4. Rør rundt og la småkoke i en halv time

5. Bland alt med stavmikser til det er en jevn masse.

6. Smak til med eddik, salt og pepper.

4 kommentarer til “Ketsjup

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.