Det er ikke mange middagsretter som tilhører lørdagskvelden som en ordentlig digg kjøttdeigpizza. For meg må den helst ha tykk bunn , masse tomatsaus , dobbelt kjøttfyll, litt paprika og enorme mengder ost. Da er det lørdag, da!!
SJEKK UT VÅRE ANDRE PIZZAOPPSKRIFTER
Du trenger
Til en langpannepizza (Doble oppskriften dersom du vil heldekke bunnen med kjøttdeigfyll)
- 2 ss olje
- 200 gram kjøttdeig
- 1 gulløk, finhakket
- 3 fedd hvitløk, moste
- 1 ts tørket oregano
- ¼ ts salt
- ¼ ts pepper
Slik gjør du
1. Det er fint hvis alle ingrediensene er romtempererte. Da blir kjøttet mer stekt enn kokt.
2. Varm olje i en stekepanne.
3. Ha kjøttdeig, løk, og hvitløk i pannen og krydre med oregano, salt og pepper.
4. Stek på god varme i cirka 3 minutter til kjøttdeigen er godt brunet.
5. Fordele fyllet utover en pizzabunn med tomatsaus og ost og grønnsaker og stek til osten er gyllen.