Couscous med krydder

kryddercouscous
Et spennende og smaksrikt middagtilbehør med zing!

Couscous er et spennende alternativ til ris, pasta og poteter som kan få en vanlig hverdagsrett til å bli en hverdagsfest. Denne versjonen er tilsatt deilig smaker fra grønnsaker og urter og med en liten spiss fra chilien. Absolutt et smaksrikt og bra tilskudd til middagstilbehør-floraen.

Du trenger:

  • 2 kopper kokvarmt vann
  • 1 kopp couscous (bruk en vanlig drikkekopp. Er ikke så farlig hvilke kopp du bruker – poenget er at du skal bruke dobbelt så mye vann som cous cous)
  • 1 rød paprika
  • 1 sylteagurk
  • 1 chili, frøløs
  • 1 liten bunt persille
  • 1 liten bunt basilikum
  • 1 ts hvitløkspuré (eventuelt 2 fedd hvitløk)
  • Pepper
  • Litt olivenolje

Slik gjør du:

1. Ha paprika, sylteagurk, chili, persille, basilikum og hvitløk i en blender, og kjør blenderen 5-10 sekunder mens du heller i oljen til blandingen er smidig.

2. Ha i couscousen og kjør blenderen 2 sekunder til

3. Ha i det kokvarme vannet og la stå under lokk i 5 minutter (eller så lenge som det står på pakken at couscousen skal være i vann).

4. Rør litt rundt og smak til med pepper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.