Kyllingburger med barbequesmak

Lett å lage - godt å spise
En saftig og god kyllingburger med grillsmak og deilige franske hamburgerbrød. Et kongemåltid

BURGERFESTIVAL PÅ NAMMIS.NO: Burgere trenger ikke være laget av rent oksekjøtt for å være skikkelig Nammis! Kyllingkjøtt er også bra burgerkjøtt. Her kommer en saftig og smaksrik kyllingburger med deilig smak av barbequesaus. De lyse og luftige franske hamburgerbrødene passer perfekt til kyllingkjøttet, så dette blir en kulinarisk knallopplevelse.

Se vår temaside for burgefestivalen her

Du trenger:

Hamburgerbrød (Mine oppskrifter her).

Kjøtt til fire burgere

  • 450 gram kyllingfileter (eller en pakke kyllingkjøttdeig)
  • 2 ts paprikapulver
  • ½ ts løkpulver
  • ¼ ts hvitløkspulver
  • ¼ ts svart malt pepper
  • ¼ ts salt
  • 40 gram BBQ-saus (bruk en du liker godt)

 

Slik gjør du

1. Dersom du bruker hele kyllingfileter: Mal kjøttet i kjøttkvernen. Bruk en kverne-plate med medium store hull.

2. Bland alle ingrediensene godt sammen.

3. Del deigen i fire like deler, og form hver del til en burger. Pensle gjerne burgerne med BBQ-saus på toppen.

4. Stek burgerne i olje på medium varme til de er ferdig gjennomstekt. Jeg brukte cirka 6-7 minutter på hver side, og da ble de saftige og fine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.