Kyllingstrimler med tandoorimarinade

Kyllingstrimler med tandoorimarinade
Herlig kyllingmiddag til vanlige dager: Kyllingfilet i biter, stekt med deilig tandoori-marinade. Nammis!

Siden denne marinaden funket så godt på fisk (lenke), var det på tide at noen prøvde den på kylling også. Deilig, saftig kyllingfilet, skåret i strimler, marinert i en enkel, snadder tandoori-marinade, servert med raita (lenke), ris og en liten grønn salat. Flott hverdagskylling

PRØV OGSÅ MINE ANDRE ASIATISKE OPPSKRIFTER

 

Du trenger

Til fire

  • 5 ss naturell yoghurt
  • 2 ½ ss tandoori curry paste
  • 1 lime eller sitron (saften fra en)
  • 650 gram kyllingfilet (gjerne lårfilet) i biter/strimler
  • Serveres med ris, raita og salat

 

Slik gjør du:

1 Tørk av kyllingen med et kjøkkenpapir som ikke loer.

2 Skjær opp kyllingen i strimler eller biter. Prøv å skjære slik at alle stimlene er omtrent like tykke og store.

3 Så blander du marinadeingrediensene i en skål.

4 Dekk kyllingen med marinaden, og la hvile 15 – 30 minutter, helst i kjøleskapet.

5 Varm så en stekepanne godt med litt olje.

6 Rist av overflødig marinade av hvert stykke og stek i cirka 5 minutter til kyllingen er helt gjennomstekt. Dersom du har noe marinade igjen på slutten kan du bare kaste den, den er full av kylling-gugge og har gjort sitt.

7 Servere med ris, raita, salat og alt du ellers måtte foretrekke.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *