Aldri har vel fire personer rundt et middagsbord spist mer løk til ett enkelt måltid. For dette var en real smaksfest! Løken, grillen og den deilige marinaden med blant annet sennep og persille ble helt fantastisk. Gjør plass på grillen til dette!!
Prøv også våre andre grilloppskrifter
Du trenger
Til fire personer
- 80 gram smør, smeltet eller svært mykt
- 2 ss sennep
- 1 ts rødvinseddik (kan erstattes med hvitvinseddik)
- 1 ss fersk persille, finhakket (kan erstattes med andre friske urter)
- 2 store rødløk (kan erstattes med gulløk, sjalottløk eller andre løker du har og liker)
- ½ ts salt
- ¼ ts nykvernet pepper
TIPS! Dette er garantert godt på både hamburger og hotdogs og til tapasbordet! Prøv!
Slik gjør du
1. Smelt smøret på forsiktig varme.
2. Bland smøret sammen med sennepen, eddiken og persillen.
3. Kutt løken opp i skiver på cirka 1 centimeter.
4. Krydre løkskivene med et lett lag med salt og pepper og pensle dem med sennepsmarinaden.
5. Grilles på medium varme i 10-12 minutter, pensles med sennepsmarinade før hver gang du snur.
6. Snu dem forsiktig. De har litt lett for å falle fra hverandre.