Madammen er en potetsalat-ninja. Innimellom bare dukker det opp en ferdig, frisk og superdigg potetsalat på bordet, som jeg ikke ante at stod på menyen og som jeg ikke merker at hun lager. Alltid like kjekk overraskelse!! Men hvor kommer egentlig denne fra, spør jeg nysgjerrig, og håper som alltid at svaret ikke er Trines Matblogg. Men dette er visst noe hun «bare kaster sammen av det vi har i kjøleskapet». På oppdrag har hun nå notert seg hva hun kaster sammen. For denne potetsalaten er så god at den bør deles med dere!
Prøv også våre andre potetretter
Du trenger:
Til fire
- 7 «vanlige» poteter, eller 14 minipoteter (Jeg synes det blir best med små mandelpoteter, nypoteter eller amaldinepoteter)
- 5 ss lettrømme
- 2 ss majones
- 2 vårløk, hakket i tynne skiver
- Et raust lag pepper på toppen
Slik gjør du
1. Kok potetene med skallet på i lettsaltet vann til de er ferdig gjennomkokte. Hell av vannet og la potetene kjøle seg ned. Kutt potetene opp i passende «gaffelbiter».
2. Bland rømme, majones og vårløk godt sammen
3. Bland så potetene forsiktig inn i salaten. Potetbitene skal være mest mulig hele og minst mulig moste.
4. Strø over med et raust lag pepper på toppen.