Madammens tunfiskrøre

En påleggsklassiker fra 80-tallet
En deilig tunfisksalat med mais. Rask å lage – digg å spise! Nammis.

– Tunfisksalat er skikkelig 80-tallsmat, men det er en av de tingene fra 80-tallet som faktisk fortsatt er godt, konstaterte Madammen med hodet halvveis inne i spisskammerset. To hjemmelagde brød stekte i ovnen, og vi prøvde å finne noe godt pålegg til lunsj. Madammen kom ut fra spisskammerset med to bokser tunfisk i hånden, og rørte det raskt sammen til en herlig påleggssalat. Snaddermat som absolutt bør prøves!

 

Prøv også våre andre pålegg

 

Du trenger:

  • 2 bokser tunfisk med vann (370 gram)
  • 200 gram mais
  • 80 gr lettmajones
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • kan pyntes med kokte egg eller tomat

 

Slik gjør du:

  1. Bland alt.
  2. La gjerne står i kjøleskapet noen timer, slik at smaken rekker å sette seg.
  3. Ha på eventuelt rett før servering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.