Mangosalsa til taco og texmex

Mangosalsa til taco og texmex
Et friskt og annerledes tilskudd til fredagskvelden. Nammis!

Du visste det kanskje ikke, men det er akkurat dette du har har på jakt etter. Noe nytt til tacokvelden. Noe som kan gjøre ukens høydepunkt enda litt høyere, friskere og mer spennende. Noe som smaker søtt og friskt og knasende og begivenhetsrikt! Du trenger ikke lete lenger: mangosalsaen er svaret!  Prøv – og du vil elske den. Ja, eller hate den. Det kan jo være du ikke liker den. Men jeg liker den i alle fall veldig godt! Enkel, rask og supergod!

PRØV OGSÅ VÅRE ANDRE TACOGREIER

 

Du trenger:

Til et en vanlig tacomåltid for familien

  • 1 Mango, moden, skrelt og kuttet i terninger
  • ½ rød paprika, finhakket
  • ¼ rødløk, finhakket
  • En liten håndful koriander, finhakket
  • ½ chili, frøløs og finhakket
  • 2 ss limejuice
  • En klype salt

 

Til et større selskap (10 – 25 gjester)

  • 3 Mango, modne, skrelte og kuttet i terninger
  • 1 ½ røde paprika, finhakket (Hvis den er veldig stor, holder det med en)
  • ½ liten rødløk, finhakket
  • En stor håndful koriander, finhakket
  • 1 chili, frøløs og finhakket
  • 5 ss limejuice
  • ¼ ts salt

 

TIPS! Det som er digg med sånne salsaer at du selv kan velge hvor store biter og terninger du vil ha og om du vil ha mer eller mindre av hver ting enn det som står på listen. Salsa er en herlig cirkagreie, der det meste blir godt, selv om du slumpe litt med oppskriften.

 

Slik gjør du:

1. Bland alt i en bolle

2. Hell over i en fin serveringsskål

3. La stå i minst ti minutter før du serverer

4. Hvis du får noen rester, holder salsaen seg opptil flere dager i kjøleskapet, men den er aller best når den er helt fersk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.