Omelett er supermat, enten det er en enkel en til frokost, litt ekstra godt til lunsj eller som fullverdig middag. Dette er oppskriften på en real middagsomelett med ost og fårepølse. En skikkelig kosemiddag med saftig konsistens, deilig salt pølse og kremet ost. Med salat og ferskt brød til tar middagen nye høyder
Du trenger:
til to personer
- 6 egg
- 6 ss vann
- En rundball med mozarella (125 gram)
- 35 gram fårepølse
- 2 sjalottløk
- 60 gr revet hvitost
- Krydre med salt, pepper og chilikrydder
Slik gjør du:
1. Ha egg, vann og rydder i en bolle og bland godt
2. Riv mozarellaen i biter, kutt fårepølsen i skiver, kutt løken i strimler og rasp osten og ha i bollen
3. Bland godt og ha i stekepanne
4. Stek på middels varme til hele omeletten er gjennomstekt. Dette tar cirka 10 – 15 minutter. Pass på at bunnen ikke svir seg – da må du sette ned varmen.