Hva er #Nammis?

På nammis.no deler jeg de oppskriftene jeg synes er best.
På nammis.no deler jeg de oppskriftene jeg synes er best.

Hei og velkommen til nammis.no. Jeg heter Morten, og det er jeg som står bak denne bloggen. Her deler jeg oppskrifter på den maten jeg liker aller best i hele verden.

Jeg deler hverdag og fest med samboer og fire barn, så innimellom får du litt fortellinger om hva resten av familien synes om disse oppskriftene også.

Hva finner du på bloggen?

Her finner du allslags mat. Frokost, lunsj og middag. Kosemat og kakemat og slankemat. Boller og burritos (eller faktisk ikke burritos, men det burde jeg lage snart). Taco og thanksgiving. Falaffel og suppe.  Målet mitt er rett og slett å fylle bloggen med alle oppskriftene jeg trenger til mitt liv – og gjerne ditt også. Hvis du savner noen oppskrifter må du gjerne skrive til meg i kommentarfeltet eller til nammis.no@gmail.com.

Jeg vil veldig gjerne høre fra deg!

  • Har du spørsmål til en oppskrift? Eller har du tips til hvordan en oppskrift kan blir bedre? Bruk gjerne kommentarfeltet!
  • Savner du en oppskrift eller har du tips til en jeg burde prøve? Send meg en e-post på nammis.no@gmail.com
  • Har du laget noe mat som ble skikkelig Nammis? Legg bilde ut på Twitter eller Instagram og bruk hashtaggen #nammis

Følg oss på sosiale medier

Facebook Instagram Twitter Youtube

 

 

 

 

Følg oss på sosiale medier

4 kommentarer til “Hva er #Nammis?

  1. Heia. Viste du at på den store facebook gruppen Mat fra bunnen deles dine bilder og oppskrift på Statoil bollene veldig mange ganger? Du får ikke noe skryt da fordi det legges bare inn bilde av skjermen…

  2. Hei! Kom tilfeldigvis over denne nettsiden,og den er helt fantastisk!! Alle suppeoppskriftene du har lagt ut er som å dette rett inn i paradis,der var det mye herlige supper:) Tusen takk for en inspirerende bloggside med masse god mat. Mvh Per Kristian.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.