Ovnsbakt pytt-i-panne

ovnsbakt pyttipanne
Deilige grønnsaker og godt kjøtt uten stekeolje. En rask og sunn middag til hele familien. Nammis!

Forhåndskokte rotgrønnsaker i ovnen blir deilig sprø på utsiden og myke på innsiden. Dette er en skikkelig digg grønnsaksrett med masse sunne smaker, former og farger. En hverdagsfest som hele familien gleder seg til!

 

Du trenger

Til fire personer

  • 1 liten kålrot
  • 6 poteter
  • 4 store gulrøtter
  • 1 stor pastinakk
  • 2 rødløk
  • 1 stor rød paprika
  • 200 gram karbonadedeig
  • 300 gram kalkunfilet
  • 200 gram bacon
  • Salt, pepper og chilipulver

Tips: Bruk det du har av grønnsaker og kjøtt. Dette er en glitrende anledning til å bruke rester!

 

Slik gjør du

1. Kutt rotgrønnsakene i små terninger og kok dem i lettsaltet vann i cirka 12 minutter

2. I mellomtiden kutter du opp rødløk, paprika, kalkunfilet og bacon i passende biter.

3. Bland kjøttdeigen med litt salt, pepper og chilipulver etter smak.

3. Når grønnsakene er ferdigkokt tar du vare på 2 dl av kokevannet. Resten heller du ut.

4. Ha de kokte og de rå grønnsakene i en ildfast form. Fordele kjøttet utover toppen. Krydre med salt og pepper

5. Stek på 200 grader i 20 minutter. Nammis!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.