Pepperburger

Peppersmaken er fantastisk: Man trenger ikke noe mer enn hamburgerbrødet, kjøttet og sausen rundt for å få en komplett burgeropplevelse
Et fyrrig tilskudd til burgerfloraen! En hissig liten kar full av deilig peppersmak! Ikke la sommeren gå uten å prøve denne!

BURGERFESTIVAL PÅ NAMMIS.NO: Dette er burgeren for deg som er på jakt etter en annerledes burgeropplevelse.  Jeg får vann i munnen av å tenke på den! Her skal det pepperkrydrede burgerkjøttet trekkes i en deilig peppersaus! Knallgod med masse deilig peppersmak! En burgersmak som sier pang!

Se vår temaside for burgefestivalen her

Du trenger

Til burgerkjøttet:

  • 400 gram kjøttdeig
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 2 dråper tabascosaus
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 dl vann
  • 1 egg

Til peppersausen:

  • 2 ss hel grønn eller rosa pepper
  • 3 dl fløte
  • 2 ts soyasaus
  • 2 dråper tabasco
  • salt

Slik gjør du

1. Bland ingrediensene til burgerkjøttet sammen, og la hvile i minst 15 min i kjøleskapet.

2. I mellomtiden har du alle ingrediensene til peppersausen i en kjele, og koker opp. La koke i fem minutter. Varm opp til kokepunktet når burgerne dine er ferdigstek, og trekk så kjelen bort fra varmen.

3. Stek så burgerne som vanlig i en stekepanne eller på grillen eller what ever.

4. Når burgerne er ferdig lar du dem trekke i minst 5 minutter i sausen.

5. Ha burgerne i burgerbrødet. Pass på at du får med godt med saus og pepperkorn! Knallgodt!

TIPS! Denne burgeren trenger ikke noe mer enn brød, kjøtt og saus. Du må selvsagt gjerne tilsette både det ene og det andre av løk, og ketsjup og salat og ost og hva enn du måtte ønske. Men burgeren er helt komplett uten, altså!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.