Pepperdressing

Ferdiglaget på under fem minutter
En fløyelsmyk dressing med skikkelig kick. En pepperfylt smaksbombe for deg som er glad i pepper.

BURGERFESTIVAL PÅ NAMMIS.NO: Da jeg skulle lage hamburger med innbakt ost fant jeg ut at jeg ville ha en skikkelig pepperdressing som tilbehør, og begynte å jakte etter gode oppskrifter både her og der på Internettet. Men jakten ble lang og fangsten laber. Jeg fant ingenting som virket å gi meg akkurat den hamburgerpeppersymfonien jeg ville ha. Så derfor komponerte jeg en selv. En majonesbasert pepperfryd som virkelig bidro sterkt til matopplevelsen. Passer nok til mye mer enn burger – hva med en sandwish, pølser, biffsmørbrød – eller på en bakt potet?

Se vår temaside for burgefestivalen her

Du trenger:

  • 1 dl majones
  • 1 ss sweet chili sauce
  • ½ ts løkpulver
  • 1/3 ts hvitløkspulver
  • ½ ts svart, malt pepper

 Slik gjør du

1. Bland alle ingrediensene, bortsett fra pepper.

2. Bland i pepperen til slutt. Ta i så mye du vil, men smak til underveis. Det skal smake skikkelig av pepper, dette! Jeg tok ½ ts og justerte opp med litt til. Da fikk jeg en smakfull dressing som virkelig sang av peppersmak. Skikkelig godt!

3. La gjerne blandingen stå noen timer i kjøleskapet før bruk, for at smaken skal sette seg bedre.

1 kommentar til “Pepperdressing

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.