Pizzasaus i slowcookeren

Pizzasaus i slowcookeren
Her er det nok til en god porsjon pizzasnurrer og til noen prosjonspakker til fryseren. Enkelt, godt og praktisk! Nammis!

Slow Cookeren er en av favorittkjøkkendingsene hos meg. Det er altså en så lettvint måte å få glede av ingredienser som trenger litt tid for å bli supergode. Trygt er det også. Her er det bare til å kaste ingrediensene i gryten og ta tiden til hjelp – så har du en velsmakende pizzasaus. Oppskriften her er såpass at du kan fryse ned pizzasaus til 3-4 pizzakvelder. Det er ikke så dumt å ha i frysen.

PRØV OGSÅ MINE ANDRE PIZZAOPPSKRIFTER  

Du trenger

Til en stor oppskrift, her blir det rester til fryseren.

  • 3 bokser med hakkede hermetiske tomater a 400 gram
  • 1 tomatboks med vann
  • 1 boks hele tomater (kan erstattes med hakkede)
  • 1 glass tomatpure på cirka 180 gram
  • 2 rødløk, grovhakket
  • 5 fedd hvitløk, grovhakket
  • 3 ss pizzakrydder (eller tilsvarende)
  • 2 ts chilipulver
  • 1 ts salt
  • ½ ts svart pepper
  • 2 laurbærblader
  • 2 ss brunt sukker

 

TIPS: Jeg anbefaler å velge hermetiske tomater med høy kvalitet. Da koster de litt mer, men resultatet blir også meget bedre.

 

Slik gjør du

1. Ha alle ingrediensene i slow coockeren, og rør litt rundt.

2. Sett på LOW i 8 timer

3. Ta bort laurbærbladet

4. Bruk stavmikser eller blenderen og kjør til alt er en jevn masse.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.