
Slow Cookeren er en av favorittkjøkkendingsene hos meg. Det er altså en så lettvint måte å få glede av ingredienser som trenger litt tid for å bli supergode. Trygt er det også. Her er det bare til å kaste ingrediensene i gryten og ta tiden til hjelp – så har du en velsmakende pizzasaus. Oppskriften her er såpass at du kan fryse ned pizzasaus til 3-4 pizzakvelder. Det er ikke så dumt å ha i frysen.
PRØV OGSÅ MINE ANDRE PIZZAOPPSKRIFTER
Du trenger
Til en stor oppskrift, her blir det rester til fryseren.
- 3 bokser med hakkede hermetiske tomater a 400 gram
- 1 tomatboks med vann
- 1 boks hele tomater (kan erstattes med hakkede)
- 1 glass tomatpure på cirka 180 gram
- 2 rødløk, grovhakket
- 5 fedd hvitløk, grovhakket
- 3 ss pizzakrydder (eller tilsvarende)
- 2 ts chilipulver
- 1 ts salt
- ½ ts svart pepper
- 2 laurbærblader
- 2 ss brunt sukker
TIPS: Jeg anbefaler å velge hermetiske tomater med høy kvalitet. Da koster de litt mer, men resultatet blir også meget bedre.
Slik gjør du
1. Ha alle ingrediensene i slow coockeren, og rør litt rundt.
2. Sett på LOW i 8 timer
3. Ta bort laurbærbladet
4. Bruk stavmikser eller blenderen og kjør til alt er en jevn masse.