Alstå.. Dette er ikke det fineste bildet jeg har publisert på denne bloggen… Men sausen smaker bedre enn dette bildet skulle tilsi. Dette er en fyldig pizzasaus med deilig smak av krydder og et lite hint av anis, som kanskje minner litt den om smaken du får av restuarantpizza.
SJEKK UT VÅRE ANDRE PIZZAOPPSKRIFTER
Du trenger:
- 1 boks hermetiske tomater
- en boks tomatpuré (ca. 120 gr)
- 1 ts salt
- 1 ts hvitløkspulver
- ½ ts fennikelfrø (malte eller knuste)
- 1 ts anisfrø
- 1 ½ ts løkpulver
- 1 ss tørket oregano (eller 3 ss fersk, finhakket dersom du har det for hånden)
- 1 ts sukker
- 1 ts svart, malt pepper
- 1 laurbærblad
Slik gjør du
1. Bland alle ingredisensene i en gryte
2. Kok opp
3. La småkoke i 30 minutter
4. Fjerne laurbærbladet
5. Bruk på pizza