Pizzasaus med smak av anis

Oppskriften passer til en langpanne-pizza
En fyldig, smaksrik og effektiv pizzasaus. Nammis!

Alstå.. Dette er ikke det fineste bildet jeg har publisert på denne bloggen… Men sausen smaker bedre enn dette bildet skulle tilsi. Dette er en fyldig pizzasaus med deilig smak av krydder og et lite hint av anis, som kanskje minner litt den om smaken du får av restuarantpizza.

SJEKK UT VÅRE ANDRE PIZZAOPPSKRIFTER

Du trenger:

  • 1 boks hermetiske tomater
  • en boks tomatpuré  (ca. 120 gr)
  • 1 ts salt
  • 1 ts hvitløkspulver
  • ½ ts fennikelfrø (malte eller knuste)
  • 1 ts anisfrø
  • 1 ½ ts løkpulver
  • 1 ss tørket oregano (eller 3 ss fersk, finhakket dersom du har det for hånden)
  • 1 ts sukker
  • 1 ts svart, malt pepper
  • 1 laurbærblad

Slik gjør du

1. Bland alle ingredisensene i en gryte

2. Kok opp

3. La småkoke i 30 minutter

4. Fjerne laurbærbladet

5. Bruk på pizza

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.