
Denne sausen tar litt tid å lage, jeg innrømmer det. Den skal koke i cirka en time Men det er det jaggu verdt! For når denne sausen er ferdig er den rik på deilig og fyldig smak av krydder, løk og tomatenes sødme. En skikkelig god start på pizzatoppingen.
Jeg begynner på denne når pizzadeigen står og elter. Da blir sausen ferdig akkurat samtidig som deigen er ferdig utkjevlet.
SJEKK UT VÅRE ANDRE PIZZAOPPSKRIFTER
Du trenger:
(akkurat nok til én pizza)
- 2 fedd hvitløk
- 1 rødløk
- 2 ss olivenolje
- 1 ts sukker
- 2 ss pizzakrydder
- 1 boks hermetiske tomater
- Salt og pepper
Slik gjør du:
1. Grovhakk løken og press hvitløken i en hvitløkpresse
2. Brun løk og hvitløk i olje noen minutter til løken er gylden
3. Tilsett tomater, sukker og pizzakrydder og kok opp
4. Bruk stavmikser til alt er en jevn masse. Krydre til med salt og pepper.
5. La sausen stå og småkoke på lav varme så lenge du kan – i opp til en time. Så er den ferdig.
3 kommentarer til “Pizzasaus”