Pizzasopp

Pizzasopp
Lekre ovnsbakte sopper med pizzafyll. Nammis!

For mange kan et tapasbord, buffé eller et koldtbord være en litt skummel affære med masse greier og lukter og smaker. For meg er det viktig at alle må kunne finne seg noe som de liker ordentlig godt, og da kommer sånne oppskrifter godt med. Alle digger pizza så denne er populær både for de med sterke og svake ganer. Denne funker også veldig bra som litt kveldskos eller som en forrett.

PRØV OGSÅ MINE ANDRE PIZZAOPPSKRIFTER

Du trenger:

Nok til snacks eller tapas til fire personer

  • 8 store champignonger (eller 16 mindre)
  • 2,5 dl pizzasaus (min oppskrift finner du her)
  • 200 gram revet eller hakket mozzarella
  • 2 store vårløk, finhakket
  • Litt pepper
  • 100  – 150 gram skinke, bacon eller pepperoni i biter/skiver/terninger

 

Slik gjør du

1 Sett ovnen på 180 grader.

2 Rens soppen forsiktig, og kutt bort stilken, slik at du mest mulig plass oppi soppen.

3 Legg soppen på et stekebrett med toppen ned.

4 Kutt av den skitne tuppen av stiken, og hakk den opp så fint du kan.

5 Bland stilken inn med pizzasausen.

6 Fordele pizzasausen i soppen, cirka 2 ss i hver sopp.

7 Fordele osten utover soppen.

8 Strø over vårløk og kjøtt på toppen.

9 Stek i ovnen på 180 grader i cirka 20 minutter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *