Potetpannekaker

 

Sprøstekte poteter med løk og urter. Nammis!
Er du lei av de samme gamle potetrettene til middag? Prøv noe nytt! Nammis!

Madammen elsker potet, så når det kommer en ny potetrett på bordet står jubelen i taket. Disse potetkakene er deilig sprø på utsiden og myke i midten. Fulle av sunne grønnsaker og gode smaker! Må prøves!

Du trenger

Til 2 personer

  • 3 store poteter
  • 1 ss mel
  • 2 vårløk
  • En håndfull fersk persille
  • En halv håndfull mynte (kan sløyfes)
  • 75 gram revet ost (jeg bruker vanlig hvitost – bruk den osten du liker best)
  • 1 egg
  • Krydres med Salt og pepper
  • Stekes i olje

 Slik gjør du:

1. Vask potetene godt med skallet på, og riv dem på den grove siden av rivjernet.

2. Hakk vårløken i skiver og finhakk persillen og mynten.

3. Bland sammen alle ingrediensene i en bolle.

4. Ha godt med olje i en stekepanne og varm godt.

5. Stek kakene 3-4 minutter på hver side. De kan gjerne være litt godt stekt. Hver «kake» består av en toppet spiseskei med røre.

2 kommentarer til “Potetpannekaker

  1. Jeg er mye i Sverige, og der er slike potetkaker veldig mye brukt. Disse med vårløk og persille skal prøves. Er nok kjempegode 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.