Rabarbrasuppe

Det tar ikke mer enn 20 minutter å lage denne suppen
Sommer i en skål! Lykke i hver munnfull! Herregud for en god suppe!

En tidlig sommerkveld kom et vennepar innom med en bunke rabrabra. Veien til suppegryten ble kort! Tenk at en suppe kan bli så god som dette!! At kanel, vanilje, sukker og rabarbra kan bli en så magisk kombinasjon er helt fantastisk. Denne suppen er et forsommermirakel du bare ikke kan gå glipp av! Sommernammis!

Du trenger:

  • Ca 500 gr rabarbrastenger
  • 2,8 dl sukker
  • 1,8 liter vann
  • 2 vaniljestenger, splittet på langs
  • 2 kanelstenger

Slik gjør du:

1. Skyll rabarbraen godt. Dersom skallet er veldig hardt kan du vurdere å skrelle dem litt, eller kutte bort de mest trevlete bitene.

2. Skjær rabarbraen opp i ca 1 cm store biter.

3. Kok opp vann, sukker, vanilje og kanel.

4. Ha i rabarbraen og la suppen småkoke i 10 – 15 minutter.

5. Server suppen varme eller kald. Selv synes jeg den ble aller, aller best lunken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.