
Ranchdressingen er amerikas favorittdressing, og det er det en grunn til! Den passer utrolig godt til så utrolig mye. Bruk den som dressing til hamburgere, taco, falafler, hotdogs og grillmat. Den er minst like god som dip til grønnsaker, pommes frittes og chips. Den du får på flaske i butikken er god, men den du lager selv: Oh, sweet jolly!
PRØV OGSÅ MINE ANDRE DRESSINGER
Du trenger:
- 4 ss majones
- 8 ss rømme (halvparten kan erstattes av surmelk/kefir eller melk om du vil)
- ½ ts tørket dill (eller ½ ss om du har litt fersk dill du kan finhakke)
- ¼ ts tørket persille (eller 1 ts om du har litt fersk dill du kan finhakke)
- ¼ ts tørket gressløk (eller 1 ts om du har litt fersk gressløk du kan finhakke)
- ¼ teaspoon løkpulver
- ¼ teaspoon hvitløkspulver (kan erstattes av 1 fedd finhakket hvitløk om du vil)
- ¼ teaspoon salt
- ¼ teaspoon pepper
- 1 ts sitronjuice eller vanlig hvit eddik
Du trenger
1. Bland sammen majones og rømme.
2. Ha i resten (utenom sitronen) og bland godt.
3. Rør så inn sitronjuicen.
4. Smak etter, og vurdere om du trenger mer av noe av smakene.
5. Hakk gjerne opp litt av de friske urtene og bruk som pynt på toppen.
6. La hvile i under lokk i kjøleskapet til du trenger den (den klarer seg fint i opp til en uke).
Enkelt oppskrift som er å anbefales 🙂 jeg brukte ferske råvarer, og smakte kjempegodt. brukte stavmikseren for å få jevnere fordeling tilslutt.
Virkelig anbefales, og passer til fleste anledninger!