Rekedressing

Denne rekedressingen tar rekemåltidet til nye høyder
Rekens bestevenner er loff, sitron og den evinnelige tubemajonesen. Men nå har det kommet en ny gutt i klassen, som forandrer alt: Rekedressingen!

Jeg må bare innrømme at jeg ikke er en sjømatens mann. Jeg prøver så godt jeg kan, men for meg er det ingen direktelink mellom sjømat og festmåltid. Dessverre. Men det finnes lyspunkt: Reker. Iallefall etter at jeg oppdaget denne rekedressingen, som jeg bruke i stedenfor ren majones. Den er helt fantastisk, og gir en helt ny opplevelse av et rekesmørbrød! Nammis!

Du trenger:

  • 300 gram majones
  • 300 lettrømme
  • 1 finhakket dill
  • 1 finhakket rødløk

 

 Slik gjør du:

1. Bland rømme og majones

 

2. Finhakk dill og rødløk og ha i bollen.

3. Bland godt

 

4. La gjerne stå noen timer i kjøleskapet  (under plast) før servering for at smaken skal sette seg litt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.