Riskrem

 Ekte norsk tradisjonsdessert
Deilig, fyldig og søt riskrem med rød saus er den perfekte avslutningen på et festmåltid.

Riskrem har alltid vært en av mine favorittdesserter. Særlig etter en skikkelig pinnekjøttmiddag er det perfekt med en stor skål med deilig, søt og fyldig riskrem med en frisk, hjemmelaget rød saus på toppen. Nammis!

Oppskrift på rød saus

 

Du trenger:

Til 8 personer

  • Kald ferdiglaget risgrøt, laget av 1 liter melk
  • 3 ss sukker
  • 3 vaniljesukker
  • 7 dl kremfløte

 

TIPS! Ha en skåldet mandel i risgrøten og trekk en premie (for eksempel en marsipangris) til den som finner mandelen.

 

Slik gjør du

 

  1. Rør godt i risgrøten, slik at den er blir litt luftigere

 

  1. Pisk kremfløtem, sukker og vaniljesukker til en stiv krem

 

  1. Bland krem og grøt til en jevn masse.

 

  1. Lagres i kjøleskap til servering. Holdbar i minst 2 dager i kjøleskap.

 

 

Én kommentar til “Riskrem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.