
Riskrem har alltid vært en av mine favorittdesserter. Særlig etter en skikkelig pinnekjøttmiddag er det perfekt med en stor skål med deilig, søt og fyldig riskrem med en frisk, hjemmelaget rød saus på toppen. Nammis!
Oppskrift på rød saus
Du trenger:
Til 8 personer
- Kald ferdiglaget risgrøt, laget av 1 liter melk
- 3 ss sukker
- 3 vaniljesukker
- 7 dl kremfløte
TIPS! Ha en skåldet mandel i risgrøten og trekk en premie (for eksempel en marsipangris) til den som finner mandelen.
Slik gjør du
- Rør godt i risgrøten, slik at den er blir litt luftigere
- Pisk kremfløtem, sukker og vaniljesukker til en stiv krem
- Bland krem og grøt til en jevn masse.
- Lagres i kjøleskap til servering. Holdbar i minst 2 dager i kjøleskap.
Én kommentar til “Riskrem”