Rød saus

Ekte norsk tradisjonsdessert med hjemmelaget saus
En frisk, rød jordbærsaus som passer perfekt til riskrem. Nammis.

 

Riskrem har alltid vært en av mine favorittdesserter, og da særlig med en en frisk, søt hjemmelaget rød saus med jordbær. For eksempel etter en skikkelig pinnekjøttmiddag er det perfekt med en stor skål med deilig, søt og fyldig riskrem med en frisk, hjemmelaget rød saus på toppen. Nammis!

Rød saus passer perfekt til riskrem (lenke)

Du trenger:

  • 450 gr jordbær(gjerne fryste)
  • 150 gr sukker

 

Slik gjør du:

  1. Jordbærene skal være renset og skylt. Dersom du bruker fryste jordbær bør disse være halvtinte eller ferdig tinte.
  2. Ha jordbærene og sukkeret i en blender og miks til det hele er en jevn masse.
  3. Lagre kjøleskapskald eller i fryseren til servering. Holdbar minst to dager i kjøleskap.

Én kommentar til “Rød saus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.