BURGERFESTIVAL PÅ NAMMIS.NO: En god rømmedressing kan gjøre så mye for et måltid. En klatt rømmedressing på toppen av en pizza, eller i stedenfor ketsjup på en grillpølse kan gjøre en regulært fastfoodmåltid om til et eventyr. Jeg lagde denne første gang som hamburgerdressing til chiliburgere, for å ha noe til å lindre alt det sterke. Med deilig smak av friske urter og hvitløk ble denne rømmedressingen stor suksess!
Se vår temaside for burgefestivalen her
Du trenger
- 1 beger lettrømme
- 2 hvitløksfedd (most gjennom hvitløkspressen)
- ½ ts salt
- ¼ ts nykvernet pepper
- En liten håndfull finhakkede, friske urter (Jeg brukte basilikum og oregano, men koriander eller gressløk er sikkert også godt)
Slik gjør du:
1. Bland alle ingrediensene godt sammen.
2. La helst stå i kjøleskapet minst en time før servering, slik at smakene får sette seg litt.
Én kommentar til “Rømmedressing til hamburger, pizza og pølser”