Rømmedressing til hamburger, pizza og pølser

Dressingen er veldig enkel å lage
En snaddergod rømmedressing med smak av hvitløk og urter! Nammis

BURGERFESTIVAL PÅ NAMMIS.NO: En god rømmedressing kan gjøre så mye for et måltid. En klatt rømmedressing på toppen av en pizza, eller i stedenfor ketsjup på en grillpølse kan gjøre en regulært fastfoodmåltid om til et eventyr. Jeg lagde denne første gang som hamburgerdressing til chiliburgere, for å ha noe til å lindre alt det sterke. Med deilig smak av friske urter og hvitløk ble denne rømmedressingen stor suksess!

Se vår temaside for burgefestivalen her

Du trenger

  • 1 beger lettrømme
  • 2 hvitløksfedd (most gjennom hvitløkspressen)
  • ½ ts salt
  • ¼ ts nykvernet pepper
  • En liten håndfull finhakkede, friske urter (Jeg brukte basilikum og oregano, men koriander eller gressløk er sikkert også godt)

 

Slik gjør du:

1. Bland alle ingrediensene godt sammen.

2. La helst stå i kjøleskapet minst en time før servering, slik at smakene får sette seg litt.

 

 

Én kommentar til “Rømmedressing til hamburger, pizza og pølser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.