Det er bare tre ting barn under ett år ikke kan spise: salt, melk og honning. Så det er ingen grunn til å begrense babymiddagen til sånne kjipe, smakløse og industrielle middagsglass. Så her er en middagsoppskrift full av god smak som vår 11 måneder gamle datter virkelig kaster innpå! Og det som blir til overs sparer jeg til lunsj i morgen. Hvis jeg klarer å la være å spise restene selv…
Du trenger:
- 30 gram makaroni
- 2 ss smårettskinke
- 2 ss mais
- 2 ss frosne erter
- 1 brødskive
- Et stykke agurk
- Litt koriander
- Krydder: Pepper og olivenolje
Slik gjør du:
1. Kok opp makaronien
2. Mot slutten av koketiden tilsetter du skinken, mais og erter.
3. Hell blandingen på et babyvennlig fat og tilsett agurk og finhakket koriander
4. Krydre med pepper og bland godt. Ha litt olivenolje på toppen.
5. Kutt opp brødet i babyvennlige biter og legg på fatet.
6. Spises med hendene.