Sterk dipsaus til stekt kjøtt

Sterk dipsaus til stekt kjøtt
På jakt etter det lille ekstra som tar kjøttopplevelsen til nye høyder? Prøv denne friske og sterke dressingen med koriander og chili! Her brukt på helstekt perukylling. Nammis!

Dette er en veldig allsidig middagsdressing som passer til det meste av stekt kjøtt. Vi har blant annet brukt den til helstekt kylling, grillmat og istedenfor ketchup til pølse i brød. Rømmen gir en kjølig friskhet,  mens chilien tilfører styrke. Limen, hvitløken og korianderen gir en ekstra smaksdybde som gjør at denne rykket raskt oppover på min favorittdressingliste! Anbefales

PRØV OGSÅ VÅRE ANDRE DRESSINGER

Du trenger:

  • 2 chili (jeg tar bort frøene)
  • 1 bunt koriander
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 dl majones
  • 1 dl rømme
  • Juicen fra en lime
  • ½ ts salt
  • 1/8 ts pepper
  • 2 ss olje

 

Slik gjør du du:

1. Ha alt utenom oljen i blenderen

2. Miks i blender til alt er en jevn blanding og tilsett så olje gradvis. Sausen blir ganske flytende, og det gjør ikke noe.

3. Dekk til og la stå i kjøleskapet noen timer, til dere skal spise.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.