Dette er en veldig allsidig middagsdressing som passer til det meste av stekt kjøtt. Vi har blant annet brukt den til helstekt kylling, grillmat og istedenfor ketchup til pølse i brød. Rømmen gir en kjølig friskhet, mens chilien tilfører styrke. Limen, hvitløken og korianderen gir en ekstra smaksdybde som gjør at denne rykket raskt oppover på min favorittdressingliste! Anbefales
PRØV OGSÅ VÅRE ANDRE DRESSINGER
Du trenger:
- 2 chili (jeg tar bort frøene)
- 1 bunt koriander
- 2 fedd hvitløk
- 1 dl majones
- 1 dl rømme
- Juicen fra en lime
- ½ ts salt
- 1/8 ts pepper
- 2 ss olje
Slik gjør du du:
1. Ha alt utenom oljen i blenderen
2. Miks i blender til alt er en jevn blanding og tilsett så olje gradvis. Sausen blir ganske flytende, og det gjør ikke noe.
3. Dekk til og la stå i kjøleskapet noen timer, til dere skal spise.